Vedeldad Badtunna och bastutunna från Swetubs Scandinavia AB

När kvalitet och utseende spelar roll är
Swetubs badtunnor, det självklara valet!

Kontakta oss gärna för mer information!

handikappanpassad2bastutunna8

Om oss

Swetubs Scandinavia AB är ett företag från Torsby i Värmland som startades 2004.


Företaget gick tidigare under namnet Torsby Träteknik m jonsson och var en enskild firma, och 2010 startades ett aktiebolag med samma namn. År 2012 övertog Swetubs Scandinavia AB verksamheten. Från och med 2015 finns företaget i Sunne under namnet Swetub Scandinavia AB där vi finns i våra nya stora lokaler på Smidesvägen 4.

Vår inriktning är endast tillverkning av bad och bastutunnor. Vi jobbar genom direktkontakt med alla kunder och det gör att vi kan vi ge bättre service. Vårt mål är att kunna tillverka så kvalitetssäkra och hållbara produkter som möjligt till ett lågt pris. Just för att alla ska kunna ha råd med lite avkoppling från det stressiga vardagslivet.

Vi levererar alla våra produkter själva med egna lastbilar. Detta gör att vi kan ge en genomgång i hur allt fungerar på plats, vilket är väldigt uppskattat av kunderna.

Vi söker hela tiden efter nya återförsäljare på våra produkter utomlands. Just nu har vi återförsäljare i Nordnorge, Tyskland och Frankrike.
Alla våra produkter är svensktillverkade och byggs i Värmland.

Vi säljer våra produkter mestadels i Sverige och Norge, men även i resten av Europa.
År 2008 sålde vi ca 300 bad- och ca 50 bastutunnor till nöjda kunder.
År 2009 utökade vi vårt sortiment med en badtunna helt i glasfiberarmerad polyesterplast, även den svensktillverkad. Perfekt för campingplatser och till uthyrning.

Försäljningen av glasfiberinsatser ökar mer och mer för varje år, men tyvärr finns det många företag som försöker sälja plastkar gjorda helt i ren plast, och det håller inte för vattentrycket så det spricker. Vårt tips till er kunder är att kontrollera var produkterna är tillverkade och var försiktig med produkter tillverkade i de baltiska länderna och Kina.
Titta också på Google. De företag som ligger i toppen ligger där av en anledning – de säljer mest i Sverige och har nöjda kunder.
Många av våra kunder säger att det är svårt att välja rätt produkt i den “djungel” som finns. Vi vill därför ge några tips som ger er lättare att fastställa att man inte köper grisen i säcken av en oseriös säljare.

Tips att se över innan köp av ett plastkar, speciellt om det är runt

  • Handla aldrig av företag som vill ha förskottsbetalning.
  • Fråga säljaren om det ligger förstärkningsmattor av glasfiberväv runt konstruktionen
  • Ta reda på om det är tillverkat i Sverige och i så fall var. Ring och prata med tillverkaren (tillverkarna säljer sällan sina egna produkter direkt till slutkunden utan använder återförsäljare).
  • Ta reda på plastkarets vikt. Vikten på enbart karet, utan kamin och trä ram, ska ligga runt 100 kilo för ett 200 cm stort kar. Detta är väldigt viktigt då vikten avgör hur stark konstruktionen egentligen är.

Följer man bara några av dessa tips så är man på rätt väg mot en bra produkt


Våra betalningsvillkor

Efter godkänd kreditprövning och leverans får kunden en 30 dagars faktura. Vi gör ingen skillnad på företag och privatpersoner eftersom vi tycker att kunden ska ha rätt att testa sin produkt och vara nöjd med sitt köp innan betalning. Om en kund vill betala kontant eller ej blir godkänd vid kreditprövning så kan betalning även göras kontant till våra chaufförer vid leveranstillfället, eller direkt till oss om hämtning sker från vår fabrik i Sunne.

 


Kontakta oss gärna för mer information!
Välkommen att bli en nöjd kund du också!